Mes naudojame slapukus siekdami individualizuoti Jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detaliau: skaitykite čia

Baltų limuzinų nuoma

Paskelbė Admin 2016/11/23 0 Komentaras (-ai) Paslaugos,

Baltų limuzinų nuoma

 

Balta spalva yra viena iš pagrindinių spalvų per vestuves, nes paprastai jaunoji dėvi baltą vestuvinę suknelę. Todėl ir balti limuzinai yra labai populiarūs per vestuves. Žinoma kai kurie jaunavedžiai pripažįsta tik juodą prabangią transporto spalvą  todėl dažnas nori užsisakyti prabangių limuzinų nuoma Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose. Prabangūs juodieji limuzinai vis dėlto yra labiau naudojami vykti į vakarėlius ar į VIP renginius ar panašiai, o baltų limuzinų nuoma yra pagrindinė spalva per vestuves.

 

Taigi yra pakankamai svarbu nuspręst kokios spalvos limuzino norėsite per savo šventę, vestuves ar bet kokį kitą renginį, nes jeigu dvejosite iki pat renginio dienos yra rizika, kad negausite norimo limuzino. Paprastai kas rimtai ir atsakingai planuoja vestuves ar kitokį renginį, kuriame bus reikalingas transportas ir nebetkoks transportas, o būtent pervežimas limuzinu, tie žmonės rezervuoja limuziną prieš 4-6 mėnesius.  Juk vestuvės ir kiti renginiai dažniausiai vyksta savaitgalį ir būtent šeštadienį. O jeigu vestuvės bus dar vasarą tuomet dar sudėtingiau, nes per mėnesį tik keturi savaitgaliai ir visiems prireikia limuzino būtent savaitgalį. Todėl norėtumėme visus atkreipti dėmesį, kad reikia pagalvoti apie limuzinų nuoma daug anksčiau nei prieš mėnesį, jeigu norite konkretaus limuzino, nes kitu atveju gali tekti rinktis iš to kas liko.

 

Limuzinų nuoma

Baltų limuzinų nuoma taip pat labai populiari ir mergvakarių metu. Kartais mergvakario transportas būna daug žavingesnis, nei per vestuves. Nes merginos ypač per mergvakarius nori dar pašėlti paskutinį kartą ir todėl pramogoms nebegaili pinigų ir nuomojasi didžiulius limuzinus džipus. Tokiuose limuzinuose telpa daugiau nei 20 žmonių, bet šiuos limuzinus labai mėgstami todėl, kad juose galima praleisti ir visą mergvakario vakarą, nes vietos pakankamai, muzikos aparatūra puiki, be to dar yra ir šviesos lazerių, dūmų efektai ir puiki vaizdo aparatūra. Taip pat galima ir karaokė. Taigi limuzine rasite viską ko reikia geram mergvakariui. O juodi limuzinai labiau populiarūs per bernvakarius, nes juoda spalva yra solidesnė ir labiau mėgstama vaikinų. Bernvakarį, kaip ir mergvakarį taip pat galima puikiai praleisti dideliame limuzine, kuris garantuos puikią nuotaiką ir privatumą. Jūs jausitės tarsi privačiame klube.

 

Limuzinu nuoma Limuzinu nuoma

Limuzinu nuoma Limuzinu nuoma

Rašyti komentarą