Mes naudojame slapukus siekdami individualizuoti Jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detaliau: skaitykite čia

Kaip paruošti siuntą į Angliją ?

Paskelbė Admin 2016/12/11 0 Komentaras (-ai) Paslaugos,

 Kaip paruošti siuntą į Angliją


Dauguma žmonių kuriems reikai išsiųsti siuntą iškelia tokį klausimą – kaip tinkamai pakuojamos siuntos į Angliją, kad jinai kelionės metu iš Lietuvos į Angliją (arba atvikščiai) nesudužtu arba kitaip nesusigadintu.


Visų pirma - siunta į Angliją turi būti gabenama tinkamoje dežėje arba voke. Jeigu siunčiate didesnių gabaritų daigtą siūlome jį supakuoti siuntimui tinkamoje dežėje (t.y. dežė turi būti nesuplyšusi, tvirta ir taip, kad būtų patogu perkelti pernešti)


Visų antra - visus siunčiamus daigtus privalote tinkamai supakuoti ir sudėti. Pavyzdžiui jei siunčiate dūžtančius ar trapius daigtus, tuomet siūlome įsigyti burbulinės plevelės, kuri sumažins daigtų sudūžimo riziką siuntimo metu ir taipogi juos dėti siuntos viršuje, kad sunkesni daigtai būtu apačioje.


Trečia  - dėžę užklijuokite taip, kad kelionės metu dėžė neatsidarytu. Kadangi maršrute vis pridedam papildomų siuntų tenka siuntų dėžes tinkamai sudęlioti ir perkelti į kitą vietą, tad supakuokite tinkamai.

 

Ir ketvirta -  būtinai užklijuokite gavėjo ir siuntėjo adresus bei telefono numerius. To nepadrius paprastai siuntos nepriimamos.

 

 


Apie kelionės maršutą


Pirmiausia ką jums reikia padaryta - susirasti patikimą vežėją kuris veža siuntas į Anglija. Vežėjai dažnaiausiai paiima siuntas iš jūsų namų (ar iš kitios sutartos vienos) ir kuri bus vežama į Angliją. Tačiau kelionės metu siunta keliaus per Lenkiją, Vokietiją, Olandiją, Belgiją, Prancuziją ir tik tuomet pasieks Angliją. Siuntos pristatymo terminas priklauso nuo to kurioje vietoje gyvename. Pavizdžiui Londone žmonės siuntą gaus greičiau nei kiti žmonės gyvenantys Hull mieste. Taipogi siuntos pristatymo laikas priklauso nuo oro sąlygų kadangi jeigu yra blogos oro sąlygos gali neplaukti keltai taigi siuntos gabenimas gali užtrukti keliomis valandomis ilgiau.

 

Rašyti komentarą