Mes naudojame slapukus siekdami individualizuoti Jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detaliau: skaitykite čia

Limuzinai, automobiliai Lincoln ir jų istorija

Paskelbė Admin 2016/11/23 0 Komentaras (-ai) Transportas,

Limuzinai, automobiliai Lincoln ir jų istorija

 

Limuzinai Lincoln gali būti ir paprasti sedanai, bet populiariausias yra prabangusis limuzinas. Šis automobilis yra priskiriamas prie prabangių automobilių ir limuzinų. Todėl šio tipo transporto priemones superka didesnės įmonės ir tuomet yra teikiama paslauga limuzinų nuoma. Šis automobilis sukurtas 1917 metais, JAV. O automobilio pradininku ir išradėju laikomas Henry M. Leland. Lincoln yra siejamas su JAV itin prabangių limuzinų gamybos ženklu, kuris yra aptarnaujamas Ford Motor gamyklos.

 

 

Limuzinas Lincoln Town Car

Limuzinas Lincoln Town Car transporto priemonė yra aukštos klasės su varomais galiniais ratais, V8 varikliu ir yra itin prabangi transporto priemonė. Tačiau jau gana ir nedidele kaina jau galite Lincolnu pasidžiaugti ir pasivažinėti, nes šio limuzino nuomos paslaugą teikia limuzinų nuoma Vilniuje.

 

 

Automobilio Lincoln istorija

Automobilio Lincoln markės istorija yra siejama su Henry Martin Liland vardu, kuris minimas bent jau du kartus JAV automobilių pramonės istorijoje. Henry Martin Liland‘o vardu buvo įkurta įmonė Cadillac Motor Car. O jau 1908 metų liepos mėnesį Cadillac tapo GM (angl. Generals Motors) dalimi. Tačiau po devynerių metų Liland atsiskyrė nuo GM kompanijos ir tapo nepriklausoma nuo GM. Liland 1917 metais įsteigė įmonę pavadinimu Lincoln Motors. Ir dėka didžiulio valstybinio užsakymo (iškart po atsiskyrimo nuo GM) per metus pagamindavo apie 6500 variklių, kurie buvo skirti lėktuvams.

Rašyti komentarą