Mes naudojame slapukus siekdami individualizuoti Jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detaliau: skaitykite čia

Vestuvių fotografai Vilniuje

Paskelbė Admin 2015/04/24 0 Komentaras (-ai) Vestuvės,

Vilnius – Lietuvos sostinė ir didžiausias šalies miestas, nuo seno garsėjantis savo grožiu, kosmopolitiškumu ir architektūros bei istorijos vertybėmis. Tai iš tikrųjų spalvingas ir įvairialypis miestas, turintis savo atmosferą, jaukų senamiestį ir miesto džiugles primenančią dangoraižių panoramą. Tai miestas, kuriame vyksta bene didžiausias skaičius vestuvių ir nebūtinai todėl, kad Vilniuje statistikos specialistai priskaičiuoja daugiausiai gyventojų... Štai priežastys, dėl kurių neabejotinai verta vestuvėms rinktis sostinę.

 

1. Pasirinkimo laisvė

Niekur kitur nerasite tokios didelės pasiūlos kaip Vilniuje. Daugybė vestuvinių drabužių salonų, restoranų su gardžiausiai patiekalais, įspūdingų vietų šventei ir gražios, išpuoselėtos bažnyčios. Vestuvių fotografai Vilniuje vasaros dienomis spragsi kasdien, tačiau unikalių dar neregėtų vietų vis dar yra – juk šis miestas toks spalvingas.

 

vestuviu fotografai

 

2. Patogus susisiekimas

Vilnius – ne tik sostinė, tačiau ir ekonominis šalies centras, todėl jį galima pasiekti įvairiausiais būdais. Rinktis šį miestą labai patogu tuo atveju, jei laukiate svečių iš užsienio – jiems patogu bus atskristi lėktuvu. Giminės ir draugai iš kitų Lietuvos miestų ir miestelių Vilnių lengvai pasieks patogiai suplanuotu geležinkelio ar tarpmiestinių autobusų tinklu. O keliaujant kartu, svitai kelionė gali tapti ir atskira pramoga!

 

3. Gražios nuotraukos

Švenčiant Vilniuje sukti galvos dėl fotografijų tikrai neteks. Sostinė, mano kiekvienas vestuvių fotografas, Vilnius yra tas miestas, kuris lepina vaizdais. Čia rasite jaukų senamiestį, parkus, jaunavedžių pamėgtus Trakus ar Užutrakį, užmiesčio vilos taip pat žavi savo sodais vasarą.

 

4. Vestuvių fotografai Vilniuje

Sostinėje rasite didžiausią vestuvių fotografų pasirinkimą. Vietinis fotografas puikiai suplanuos fotosesijos maršrutą taip, kad jis neišvargintų, galėsite aplankyti gražias miesto vietas. Tiesa ta, kad vestuvių fotografų gausa verčia juos konkuruoti tarpusavyje ir labiau stengtis, todėl Vilniuje rasite ir geresnę paslaugų kokybę.

 

5. Modernus požiūris

Vilniuje atrasite modernų požiūrį, todėl jei mažame mieste rasti trumpą nuotakos suknelę yra sudėtinga, sostinėje tai visai ne problema. Be to, čia galėsite rinktis iš daugybės maisto tiekėjų ir svečius nustebinti ne tik tradicine balta mišraine, bet ir egzotiškų šalių skonius menančiais gardumynais.

 

6. Daugybė pramogų

Vilniuje rasite daug pramogų, pavyzdžiui, jodinėjimą žirgais, pasiplaukiojimus jachta, o į šventę pakviesti ugnies fakyrams, kulinarams ar renginių vedėjams nereikės toli vykti. Tai patogu, nes leis truputį sutaupyti ir rinktis iš visos vestuvėms skirtų pramogų įvairovės.

 

7. Galimybė iškart vykti medaus mėnesio

Kam laukti, jei tai visiškai nebūtina? Jūsų limuzinas gali nuvežti tiesiai į oro uostą ir svajonių medaus mėnuo bus ranka pasiekiamas. Planuokite vestuves tą pačią dieną kaip ir kelionė, tuomet teliks malonioji dalis: santuokos ceremonija, linksmas pasibuvimas su svečiais, vestuvių fotografai Vilniuje jus nufotografuos, o tada iškart lėksite į oro uostą!

 

Rašyti komentarą